Thursday, 31 May 2012

aku rasa x perlu

bagi kami kalau dah dew adk,kakak or abg kndung 2 x pyah lah nk cri2 lagi adk,kakak or abg angkt..x perlu lor..

kenapa kita mesti nak cari adik angkat kalau kita dah ada adik kandung sendiri..

kenapa kita mesti nak cari kakak angkat kalau kita dah ada kak kandung sendiri

kenapa kita mesti nak cari abang angkat kalau kita dah ada abang kandung sendiri..

HARGAI LAH ADIK-BERADIK KANDUNG KITA KERANA MEREKA SEIBU SEBAPA DENGAN KITA...

AIR YANG DICINCANG TAK AKAN PUTUS

Wednesday, 30 May 2012

kuaq gan best friend


kami sonok aqi nih bab kmai kuaq dua owg ja gn mmbe baek kami dian..stu2 nya mmbe yg betoi2 qpat gan kami yg kmi prcya sngt2... 


kami kuaq gan dy p Jusco Bandar Perda mkn2, posing2, tgk wyg ctew Hoore Hoore , posing2
balik tqus g R&R Bagan Ajam main cradle,posing2, dok tp pntai smbng2 , nyanyi2 , jln2 tp pntai , posing2 lagi
dari sna tqus g Pantai Robina, Butterworth a.k.a Pantai Molekek,ronda2 kat sna pas 2 tqus balik...














ahhh letih gak ar..tp best lor.. kami dua just nk hbur kn hati jew..
pew2 pown thanks Dian Diyana bab sudi kuaq gan ak lor..
cyunk ag Muah Muah Muah :* :">

hari guru!!

sowei ek bab bqu nk post psai hari guru...



hari guru tahun nih kmai geng2 pengawas 5 sains 2012 yg handal..mmang the best ar..mcm2 aktiniti dew.. and kami2 pown di bhgi tugas.. kami and kembaq kami asri kena wt multimedia..kami ambek msa dlm 2 mnggu gak nk wt.. smnggu ambek gmbq ckgu and cqi gmbr ckgu.. smnggu g edi2 ar..msa hri gru pown da mcm2 aktvt..mmang best ar.. 
smua kata multimedia best tp pndek jew yg syg
tp sowie lah video multimedia x leh nk post..gmbq2 hri 2 dew lor..





















Sunday, 27 May 2012

GIRLS' GENERATION-TTS_TWINKLE l



like like like like like like like like sngt2 lagu nih

Tuesday, 22 May 2012

porara yg comel


comel kn???
macam tuan dia kn...
kami lah tuan dia.....

Thursday, 17 May 2012

persoalanya kenapa?



kenapa aku terlalu mengharap kepada dia
sedangkan dia pernah menyakiti hati ku

kenapa aku menunggun dia
sedangkan aku tidak pasti keikhlasan atas penyesalannya itu

kenapa aku terlalu teruja menanti kepulangan dia
sedangkan aku tidak tahu sejauh mana kejujurannya untuk bersama ku

KENAPA BERLAKU SEMUA INI?

Friday, 4 May 2012

pelik2

semanjak bulan 4 ari 2 ada sja ja yg nk tgur kami kat fb... nih smua sbab kami tkaq gmbq kat fb lah... alah gmbq nih


lepas2 kami boh gmbq nih dew sja yg nk tguq kami and kbykn nya lelaki...
mcm2 prngai yg tgur kmi...da yg mnx 6ber fon lah..nk kwn lah..nk brknlan lah yg x leh blah nya dew yg mnx cople lor...dew nih x tw ka yg kmi nih dh brpnya lor...hahaha...bg kmi nk kwn boleh tp lau lbih2 sowie lah yew..hahaha...stia pd yg stu...konon...hahaha...

Wednesday, 2 May 2012

softball

hari nih kami ikut team softball kolah kami g lwn kat kolah lam kmi kat kdiq...

first jmpa teacher aziah,ckgu softball msa kmi kolah kdiq dlu...the best teacher lah...dy kata kami krus..hahaha...

pastu kami jmpa jnior and adk angkt kmi..depa pown kta kmi krus..hihihi

pastu kami jmpa mmbe yg dlu dok maen softball kali kat kolah kdiq tp dy dh pndah p kolah sri muda..dy pown kata kmi krus..huhuhu

pastu kmi jmpa mmbe2 kolah kdiq and depa pown kata kami krus..huk huk huk

and last kami jmpa jnior kdiq yg laki and depa pown kata kami krus...hik hik hik hik..

kami ase kami x krus pown..yg kami ase kami sma jew mcm 2 and mkin gmuk..hukhukhuk...
pew2 pown kami brsyukur ats apa yg depa smua ckp 2..alhamdulilah...

nih gmbr kami..bndingkan yew



berbeza kan huhuhu..pas tgk2 blik bqu perasan


Tuesday, 1 May 2012

ibu jari berdarah

td kami ngah tlg kak kami wt salad ..pas 2 msa nk ptong buah tmbikai psau trkna ibu jari kami... so apayg trjdi


LUKA . . . *BERDARAH . . . SAKIT . . .

*kami takut darah sebenarnya... :-( :'(

Thursday, 31 May 2012

aku rasa x perlu

Posted by ieka at 00:33 0 comments
bagi kami kalau dah dew adk,kakak or abg kndung 2 x pyah lah nk cri2 lagi adk,kakak or abg angkt..x perlu lor..

kenapa kita mesti nak cari adik angkat kalau kita dah ada adik kandung sendiri..

kenapa kita mesti nak cari kakak angkat kalau kita dah ada kak kandung sendiri

kenapa kita mesti nak cari abang angkat kalau kita dah ada abang kandung sendiri..

HARGAI LAH ADIK-BERADIK KANDUNG KITA KERANA MEREKA SEIBU SEBAPA DENGAN KITA...

AIR YANG DICINCANG TAK AKAN PUTUS

Wednesday, 30 May 2012

kuaq gan best friend

Posted by ieka at 07:50 0 comments

kami sonok aqi nih bab kmai kuaq dua owg ja gn mmbe baek kami dian..stu2 nya mmbe yg betoi2 qpat gan kami yg kmi prcya sngt2... 


kami kuaq gan dy p Jusco Bandar Perda mkn2, posing2, tgk wyg ctew Hoore Hoore , posing2
balik tqus g R&R Bagan Ajam main cradle,posing2, dok tp pntai smbng2 , nyanyi2 , jln2 tp pntai , posing2 lagi
dari sna tqus g Pantai Robina, Butterworth a.k.a Pantai Molekek,ronda2 kat sna pas 2 tqus balik...













ahhh letih gak ar..tp best lor.. kami dua just nk hbur kn hati jew..
pew2 pown thanks Dian Diyana bab sudi kuaq gan ak lor..
cyunk ag Muah Muah Muah :* :">

hari guru!!

Posted by ieka at 07:42 0 comments
sowei ek bab bqu nk post psai hari guru...


hari guru tahun nih kmai geng2 pengawas 5 sains 2012 yg handal..mmang the best ar..mcm2 aktiniti dew.. and kami2 pown di bhgi tugas.. kami and kembaq kami asri kena wt multimedia..kami ambek msa dlm 2 mnggu gak nk wt.. smnggu ambek gmbq ckgu and cqi gmbr ckgu.. smnggu g edi2 ar..msa hri gru pown da mcm2 aktvt..mmang best ar.. 
smua kata multimedia best tp pndek jew yg syg
tp sowie lah video multimedia x leh nk post..gmbq2 hri 2 dew lor..





















Sunday, 27 May 2012

GIRLS' GENERATION-TTS_TWINKLE l

Posted by ieka at 07:46 0 comments


like like like like like like like like sngt2 lagu nih

Tuesday, 22 May 2012

porara yg comel

Posted by ieka at 06:15 0 comments

comel kn???
macam tuan dia kn...
kami lah tuan dia.....

Thursday, 17 May 2012

persoalanya kenapa?

Posted by ieka at 03:49 0 comments


kenapa aku terlalu mengharap kepada dia
sedangkan dia pernah menyakiti hati ku

kenapa aku menunggun dia
sedangkan aku tidak pasti keikhlasan atas penyesalannya itu

kenapa aku terlalu teruja menanti kepulangan dia
sedangkan aku tidak tahu sejauh mana kejujurannya untuk bersama ku

KENAPA BERLAKU SEMUA INI?

Friday, 4 May 2012

pelik2

Posted by ieka at 06:08 0 comments
semanjak bulan 4 ari 2 ada sja ja yg nk tgur kami kat fb... nih smua sbab kami tkaq gmbq kat fb lah... alah gmbq nih


lepas2 kami boh gmbq nih dew sja yg nk tguq kami and kbykn nya lelaki...
mcm2 prngai yg tgur kmi...da yg mnx 6ber fon lah..nk kwn lah..nk brknlan lah yg x leh blah nya dew yg mnx cople lor...dew nih x tw ka yg kmi nih dh brpnya lor...hahaha...bg kmi nk kwn boleh tp lau lbih2 sowie lah yew..hahaha...stia pd yg stu...konon...hahaha...

Wednesday, 2 May 2012

softball

Posted by ieka at 06:49 0 comments
hari nih kami ikut team softball kolah kami g lwn kat kolah lam kmi kat kdiq...

first jmpa teacher aziah,ckgu softball msa kmi kolah kdiq dlu...the best teacher lah...dy kata kami krus..hahaha...

pastu kami jmpa jnior and adk angkt kmi..depa pown kta kmi krus..hihihi

pastu kami jmpa mmbe yg dlu dok maen softball kali kat kolah kdiq tp dy dh pndah p kolah sri muda..dy pown kata kmi krus..huhuhu

pastu kmi jmpa mmbe2 kolah kdiq and depa pown kata kami krus..huk huk huk

and last kami jmpa jnior kdiq yg laki and depa pown kata kami krus...hik hik hik hik..

kami ase kami x krus pown..yg kami ase kami sma jew mcm 2 and mkin gmuk..hukhukhuk...
pew2 pown kami brsyukur ats apa yg depa smua ckp 2..alhamdulilah...

nih gmbr kami..bndingkan yew



berbeza kan huhuhu..pas tgk2 blik bqu perasan


Tuesday, 1 May 2012

ibu jari berdarah

Posted by ieka at 05:56 0 comments
td kami ngah tlg kak kami wt salad ..pas 2 msa nk ptong buah tmbikai psau trkna ibu jari kami... so apayg trjdi

LUKA . . . *BERDARAH . . . SAKIT . . .

*kami takut darah sebenarnya... :-( :'(

Template by:

Free Blog Templates